Hvordan fylle ut salgsskjema

Kategori

Velg en hovedkategori og underkategori. For hjelp trykk på QXL For at kjøpere skal finne din annonse er det viktig at du velger rett kategori. Klikk så på QXL Kun oransje tekst med stjerne er obligatorisk. Her gir vi deg noen tips til den obligatoriske teksten

Tittel

Skriv en beskrivende og selgende tekst. Denne vises på listesidene og i søkeresultater.

Beskrivelse

Her beskriver du gjenstanden du vil selge. Ta med all informasjon som er nyttig for de som skal kjøpe. For å endre skrifttype, skriftfarge m.m klikker du på linken “Klikk her for flere alternativer. (Skriftfarge, font-type og tabeller)”

Antall

Legg inn antall gjenstander. Merk: ønsker du å selge 4 bildekk samlet er antallet 1

Varens stand

Klikk på rullgardinmenyen og velg et av alternativene.

Bilder

Det er ikke obligatorisk å legge inn bilder men vi anbefaler sterkt at du legger inn minst ett bilde. Du kan laste opp bilder i JPG eller GIF-format. Filstørrelsen er maks 500 Kb for alle bildene til sammen. Du kan legge inn 2 bilder gratis. Bilde 3,4 og 5.koster 1 kr hver.

Om du får feilmelding om at bildene er for store, må du redusere størrelsen på dem før du laster dem opp. Dette gjør du enkelt i et fotobehandlingsprogram, for eksempel Paint som er et gratis program som er forhåndsinstallert på de fleste datamaskiner. Du finner det vanligvis under Alle Programmer –> Tilbehør.

Eller du kan benytte et online verktøy for å forminske bildene dine, for eksempel http://www.shrinkpictures.com/

Utropspris

Utropspris er prisen auksjonen din skal starte med. Velg den laveste summen du er villig til å godta for gjenstanden din.

Fraktbetingelser

Klikk på rullgardinmenyen og velg et av alternativene. Se postens tips til fraktkostnader

Betalingsbetingelse

Klikk på rullgardinmenyen og velg et av alternativene.

Betalingsmetode

Velg hvordan du ønsker å motta betalingen.

Startdato

Det er forhåndsvalgt at auksjonen skal starte umiddelbart, men du kan velge å planlegge at den starter en gang i fremtiden. Huk da av i boksen for “planlegg at auksjonen starter den”. Velg deretter måned, dag og tidspunkt.

Tid

Klikk på rullgardinmenyen og velg antall dager og timer.

Regler

Huk av i boksen for at du har lest og forstått reglene for å selge på QXL.no

Brukernavn / Passord

Er du ikke logget inn må du gjøre dette ed å skrive inn ditt brukernavn og passord. Du er nå ferdig å fylle ut de obligatoriske feltene og kan laste opp din auksjon. Klikk på QXL På neste side ser du en oppsummering av din auksjon. For å starte auksjonen klikk QXL