Hva er maksbud

Dersom du ønsker å legge inn et høyere beløp enn det som er foreslått kaller vi det maksbud.
Systemet vil da by for deg, men byr aldri over det du har satt.

Hvordan legger jeg inn et maksbud?

For å legge inn maksbud setter du et høyere beløp enn det som er foreslått i budfeltet

Maksbud passer for deg som vil by på mange auksjoner som slutter samtidig eller for deg som ikke har mulighet til å følge auksjonsinnspurten.

Du kan slette ditt maksbud på Mine sider – Mine kjøp- Mine åpne annonser.
Huk da av foran auksjonen og klikk deretter på knappen
Ditt foreløpige bud vil stå uendret, men systemet vil ikke by høyere for deg.