Hvordan gi bud / Kjøpe en vare

Har du funnet en gjenstand du ønsker?

Les nøye gjennom beskrivelsen og sett deg inn i betalingsinfo, frakt og garanti.
Dersom du ønsker å vite mer om gjenstanden kan du stille selger et spørsmål.
Klikk da på linken “Still selger et spørsmål” i auksjonen.

For å gi bud kan du klikke på knappen:

Dersom du ikke er logget inn må du gjøre dette også.
Du gir nå et høyere bud enn det som allerede er gitt (høyeste aktive bud + neste budøkning).
På neste side må du bekrefte budet ditt ved å klikke på knappen.

Du vil da synes i budlisten nederst i auksjonen med ikonet foran brukernavnet.
Dersom budet ditt blir slått vil vi automatisk informere deg via epost.
Merk at du kan følge status på dine bud på ‘Mine sider’ – ‘Mine kjøp’. Husk at alle dine bud er bindende og du har ikke mulighet til å trekke bud som allerede er blitt gitt uten at selger godkjenner dette.

Hvis et bud legges inn i løpet av det siste minuttet av en auksjonen, vil vi forlenge auksjonen med 2 minutter for hvert bud.
Er du budvinner ved auksjonsslutt vil du motta selgers kontaktinfo per epost.
Også denne informasjonen finner du på ‘Mine sider’ – ‘Mine kjøp’ – ‘Vunnede auksjoner’.
Her kan du også kontakte selger ved å klikke på knappen:

Selger av en gjenstand kan velge skjult minstepris.
Dette betyr at selv om du har høyest bud kan dette allikevel være lavere enn det selger ønsker å selge for. Den skjulte minsteprisen er kun synlig for selger av auksjonen.
Dette vises i budlisten ved