Søk på QXL

Under logoen til QXL øverst til venstre på siden finner du søkefeltet. Her kan du skrive inn et søkeord, velge kategori og klikke En liste over auksjoner som inneholder dine søkeord vil da bli vist. Du kan sortere listen etter gjenstand, sluttdato, antall bud og neste bud. Klikk på det du vil sortere etter.
Detaljert søk Hvis du ser etter noe bestemt kan du gjøre et detaljert søk. Klikk på linken ‘detaljert søk’ i søkefeltet. Du vil da komme inn på en søkeside hvor du kan søke ved hjelp av flere parametere. Du kan blant annet velge å søke etter bestemte ord eller setninger, etter varer som befinner seg i et bestemt fylke. Nye eller brukte varer, eller en bestemt selger. Her finnes det mange valgmuligheter for å få et så spesifisert søk som mulig. Ønsker du å bli varslet dersom auksjoner du er interessert i blir lagt ut for salg? Da bør du benytte deg av søkeagenten som du finner på ‘Mine sider’ – ‘Favoritter’ – ‘Legg til/endre mine søk’. Du skriver inn søkeord som for eksempel “sofa” og du vil da motta en daglig epost med oversikt over nye auksjoner som inneholder ordet “sofa”.