Mine betalinger

Kontooversikt
Her finner du en oversikt over kostnader som er belastet i forbindelse med salg. Du kan bla annet se ikke fakturert, fakturert og utestående beløp. Ditt KID nummer finner du også her.
Ikke fakturerte kostnader
Her vises en liste med de auksjonene det ikke er generert en faktura for. For å se auksjonen klikk på gjenstandsnr.
Ubetalte fakturaer
Her ser du en oversikt over fakturaer som er ubetalt eller som er delvis betalt. For å se hva fakturaen gjelder klikk på fakturanr eller klikk på pdf.jpg for å laste ned fakturaen som PDF fil.
Betalte fakturaer
Her finer du en oversikt over fakturaer som er betalt eller kreditert. For å se hva fakturaen gjelder klikk på fakturanr eller klikk på pdf.jpg for å lase ned fakturaen som PDF fil.
Betaling av fakturaer til QXL
Du kan betale dine fakturaer via bank eller via kredittkort. For å betale med kredittkort sett først inn rett beløp. Huk deretter av for om du har VISA, Mastercard eller JCB. Klikk så på bet.jpg På neste side fyller du ut kortnummer, utløpsdato og ditt CVC nr (3 stk tall på baksiden av ditt kort) og klikker på send.jpg QXL har forpliktet seg til å sikre din kundeinformasjon. Alle betalingene til QXL administreres av Datatrans basert på Secure Sockets Layer (SSL)-protokollen. Vi beskytter vår kundedatabase og tilgangen til denne er ilagt strenge interne restriksjoner. For å betale via bank merk deg beløp, vårt kontonummer og ditt KID nr. Det kan ta 2 – 3 dager før din QXL konto er oppdatert.
Betalingsoversikt
Betalingsoversikten viser dine innbetalinger til QXL. For å se hvilke fakturaer betalingen gjelder klikk på all_info_knapp_liten.jpg Har du forskuddsbetalt vil det ikke komme frem noe fakturanummer.
Refusjon av salgsprovisjon
Har du søkt om refusjon av salgsprovisjon vil søknaden komme i denne oversikten. Oversikten viser hvilken auksjon refusjonen gjelder og hvor langt i prosessen søknaden er kommet. Du kan søke etter en bestemt refusjon her: refusjon.jpg
Vis gamle transaksjonsdata
Her finner du dine gamle fakturaer. For å se hva fakturaen gjelder klikk på fakturanr eller klikk på pdf.jpg for å lase ned fakturaen som PDF fil.