Mine karakterer

Oversikt karakterer
Her finner du en oversikt over alle dine karakterer. For å svare på en karakter du har fått klikk på linken ‘gi en kommentar til denne karakteren’. For å komme til brukerens karakterbok klikk på brukernavnet. For å se auksjonen klikk på gjenstandsnr. Karakterer kan gis i inntil 6 måneder etter auksjonslutt.
Karakterer du skal gi
På denne siden kan du se hvem du skal gi karakter og hvilken auksjon det gjelder. Karakteren viser hvordan kommunikasjon, betaling og leveranse fungerte samt hvorvidt varen svarte til selgers beskrivelse. Positiv karakter skal gis når handelen er vellykket etter QXL sine regler og tidsfrister. Nøytral karakter gis når du er fornøyd med deler av transaksjonen, men det er ting som kan forbedres. Negativ karakter skal kun gis hvis handelen ikke ble gjennomført eller ble gjennomført på en urimelig måte. Før negativ eller nøytral karakter blir gitt, skal brukeren kontaktes på telefon eller epost for å løse eventuelle uenigheter. Husk at negativ karakter kan føre til utestengelse og kan derfor ha stor betydning for den som mottar karakteren. For å gi karakter huk av foran brukernavnet og huk av for positiv, nøytral eller negativ karakter. Skriv deretter en kommentar og klikk på knappen QXL For å komme til brukerens karakterbok klikk på brukernavnet. For å se auksjonen klikk på gjenstandsnr. Karakterer kan gis i inntil 6 måneder etter auksjonslutt.
Karakterer du skal motta
På denne siden kan du se hvem som enda ikke har gitt deg karakter og hvilken auksjon dette gjelder. For å komme til brukerens karakterbok klikk på brukernavnet. For å se auksjonen klikk på gjenstandsnr.