Favoritter

Oversikt Søkeagent
Her ligger alle ordene du har lagt inn i søkeagenten. Hver gang en ny auksjon med dette ordet blir lagt ut for salg vil du motta et varsel pr. epost. Søkeagenten varer i 30 dager. Vi sender deg en e-post 3 dager før utløp slik at du kan forlenge søket. Dette gjør du ved å klikke på knappen “forlenge agenten”. Hvis du ikke forlenger agenten din kan du reaktivere den for 30 nye dager. Hvis en agent ikke blir forlenget eller reaktivert innen 3 måneder vil den bli slettet.
Legg til/endre dine søk
På denne siden kan du legge til eller endre dine søk i din søkeagent. Lag et agentnavn som viser hva du leter etter. Fyll deretter inn dine søkekriterier. For å endre et søk klikk på ‘Endre’ For å slette er søk klikk på ‘Slett’ Du kan ha maksimalt 50 søkeagenter samtidig.
Observatør
Det er lurt å bruke observatøren hvis du ønsker å følge med på en bestemt auksjon. For å legge til en auksjon klikk på QXL på gjenstandssiden. Da ser du når auksjonen skal avsluttes, hvor mange bud de har fått og hva neste bud ligger på. Du kan også se når vi skal varsle deg om denne auksjonen og endre tidspunktet ved å bruke rullgardin menyen. Har du lagt til en auksjon i din observatør, vil du motta informasjon pr. e-post hver gang ditt bud blir slått, samt informasjon om sluttid. Du kan også velge å motta informasjon pr. SMS. (3 kr for varsel og 5 kr for bud med SMS). Du kan ha maksimalt 50 gjenstander i din observatør
Favorittselgere
Hvis en bruker selger mange varer du er interessert i kan du gjøre vedkommende til en Favorittselger, og motta en epost hver gang selger legger ut nye auksjoner. For å legge til en Favorittselger skriv inn selgerens brukernavn og klikk QXL Du kan også gjøre dette fra gjenstandssiden ved å klikke på linken ‘Gjør selger til favorittselger’. Ved å klikke på brukenavnet får du fram en liste over selgers åpne auksjoner. Du kan ha maksimalt 10 favorittselgere samtidig.