Mine kjøp

QXL Under Mine kjøp finner du en oversikt over alle dine kjøp. Her kan du også søke blant dine auksjoner raskt og enkelt. Søkefeltet finner du under logoen til QXL. Du kan søke på gjenstandsnavn, gjenstandsnr, referansenr, brukernavn eller etternavn. Merk : Hvis du søker på gjenstandsnr vil du kun få en link til den aktuelle auksjonen. Auksjonene blir liggende i listene i to måneder. Under Mine kjøp har du følgende valg:
Mine åpne annonser Gir deg en oversikt over de auksjoner du deltar i og hvordan ditt bud ligger an. Høyeste bud i grønt viser at du fortsatt er foreløpig budvinner eller du er i ferd med å vinne en gjenstand (auksjon med flere gjenstander). Høyeste bud i rødt viser at det nåværende vinnerbud er høyere enn ditt bud. Du har nå ikke vinnende bud på gjenstanden. For å få vinnerbud må du legge inn bud på nytt. Ved å klikke på gjenstandsnr. kommer du direkte til auksjonen og kan legge inn et nytt bud. Ved å klikke på selgers brukernavn kan du se selgers karakterbok. Du kan også se hva ditt maksbud er, hvor mange varer du byr på og når auksjonen avsluttes. På denne siden kan du også slette ditt maksbud fra en eller flere auksjoner.
Vunnede auksjoner Her kan du se hvilke auksjoner du har vunnet og kontaktinformasjon til selger. Her kan du også holde styr på hvilke selgere du har kontaktet, hvilke gjenstander du har betalt og om du har gitt karakter. Listen viser i utgangspunktet auksjoner fra de siste 30 dager, men du kan også se auksjoner fra de siste 2 mnd ved å velge dette i rullegardinmenyen for ‘periode’. Dersom du gjør endringer på denne siden må du huske å lagre disse ved å klikke på ‘Lagre informasjon’ som ligger over listen.
Tapte auksjoner Her kan du se hvilke auksjoner du har lagt inn bud på men ikke vunnet. Listen viser i utgangspunktet auksjoner fra de siste 30 dager. For å endre klikker du på rullgardinmenyen, velger periode og deretter ‘OK’. For å se hva gjenstanden ble solgt for kan du klikke på gjenstandsnr.
Gjennomførte handler Denne siden viser en liste over dine gjennomførte handler. Når du har huket av for at selger er kontaktet, varen er betalt, gjenstanden er mottatt og at du har gitt karakter blir dine vunnede auksjoner flyttet over hit. Listen viser i utgangspunktet auksjoner fra de siste 30 dager. For å endre klikker du på rullgardinmenyen, velger periode og deretter ‘OK’.
Tekst til avslutningsmail Når en auksjon er avsluttet, og du har vunnet gjenstanden, blir det automatisk sendt en e-post til selgeren. I denne e-posten kan du legge inn en personlig melding til selger. Du kan skrive en melding på opptil 3000 tegn, men vi anbefaler at du skriver kort og konsist for å unngå forvirring. Husk å lagre meldingen ved å klikke på knappen ‘Lagre dine endringer’.
Følge auksjon på SMS På denne siden kan du registrere ditt mobilnr. slik at du kan følge auksjoner via SMS. Ved å følge auksjoner via SMS slipper du å sitte foran en pc, men du kan allikevel legge inn nye bud fram til en time før auksjonen avsluttes. Her kan du også velge om du vil ha SMS varsler på alle auksjoner du har lagt inn bud på. Du kan også aktivere SMS varsel på gjenstandssiden når du legger bud. Merk at denne tjenesten koster 5kr for sending og bekreftelse av bud og 3kr pr. varsel/tilbakemelding.