Oppdater din nettleser

Har du oppdatert din nettleser?

De fleste av oss innser ikke hvor mye en gammel og ut-av-dato nettleser kan ha negativ innvirkning på vårt online liv, spesielt vår online sikkerhet. Du ville ikke kjørt en gammel bil med skallet dekk, dårlige bremser, og en upålitelig motor i årevis.

Oppgradering til en moderne nettleser – som den siste versjonen av Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Internet Explorer, Opera eller Google Chrome -er derfor veldig viktig!

Under fnner du lenker til de siste oppdateringer av alle populære nettlesere.

Klikk på logoen til den nettleseren du bruker.

Internet Explorer Mozilla Firefox

Opera Google Chrome

Apple Safari