Min innboks

Her finner du en kopi av alle e-postene vi har sendt deg. Hvis du vil se e-poster fra i går, siste 7 dager eller alle velger du dette i rullgardinmenyen og klikker OK. For å slette en mail: Huk av i boksen foran e-posten og klikk OK. For å arkivere: Huk av i boksen foren e-posten og klikk OK. Du må aktivere din QXL innboks selv hvis du ønsker å benytte den. Dette gjør du ved å trykke på ‘Personlige opplysninger’ og ‘Innstillinger’. All e-post i innboksen blir slettet automatisk etter 1 måned.
Arkiv Her ligger alle e-postene du har arkivert. For å dearkivere: Huk av i boksen foren e-posten og klikk OK. E-postene blir liggende i arkivet i 1 måned før de blir slettet automatisk.
Kontakt QXL Her finner du kontaktskjema for henvendelser til vårt kundesenter. Husk å alltid legge ved relevant informasjon til din henvendelse slik som brukernavn, medlemsnummer og gjenstandsnummer dersom det gjelder en auksjon. Dette gjør det enklere for oss å besvare dine henvendelser, og vi slipper unødvendige mailer frem og tilbake. Trenger du hjelp til å endre noe på din konto, f. eks personlige opplysninger må du også legge ved de 2 siste tegnene i ditt passord. Merk at vi trenger navneendringsskjema fra deg dersom du ønsker å endre ditt navn på kontoen.
Daglig salgsstatistikk På denne siden finner du oversikt over alle dine salg i løpet av de siste 15 dager. Disse er rangert slik at D-1 tilsvarer i går, D-2:er dagen før osv. Ved å klikke på den datoen du vil ha statistikk for blir dette lastet ned i et excel ark.