Personlige opplysninger

Her ser du dine registrerte opplysninger som ditt brukernavn, adresse, telefonnummer m.m. Ditt medlemsnummer finner du også her. Her kan du endre adresse og evt legge til org. nr. Merk at nye brukere, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke får endret sin egen adresse i løpet av de første 30 dagene.
Moneybookers Med Moneybookers kan du raskt, trygt og enkelt betale for dine auksjoner. Kjøpere kan betale umiddelbart og selgere kan motta betalinger fra hele verden! Les mer om dine fordeler som selger og kjøper ved bruk av moneybookers her
Endre passord Her kan du endre ditt passord som er enklere for deg å huske enn de systemgenererte passordene som sendes ut av QXL. Merk at passordet ikke bør være det samme som brukernavnet ditt. Ditt nye passord må ha minst 6 tegn og det er påkrevd at passordet inneholder både tall og bokstaver. En e-post sendes deg automatisk når du endrer ditt passord.
Endre brukernavn Ønsker du et nytt brukernavn kan du endre dette her. Husk at brukernavnet ditt må bestå av 3-20 tegn og kan ikke inneholde mellomrom. dsa ikonet vises da ved siden av brukernavnet. For å unngå forvirring er det kun tillatt å endre brukernavn 1 gang i løpet av 30 dager. Ditt brukernavn må være unikt. Det vil si at dersom noen allerede har valgt det du vil ha, må du finne på et annet brukernavn.
Endre e-postadresse Har du ny e-postadresse? Da kan du enkelt endre din e-postadresse ved å klikke på knappen ‘Endre epostadresse’. Av sikkerhetsmessige årsaker mottar du en kode fra oss før du kan endre e-postadressen din. Dette forhindrer at andre kan endre e-postadressen din og få tilgang til din konto. I det du har mottatt koden, kan du gå inn på denne siden igjen og skrive inn koden i feltet, før du legger inn den nye e-postadressen din. Dersom din gamle e-postadresse ikke lenger er i bruk, ber vi deg sende oss en e-post til auksjon@qxl.no hvor du oppgir brukernavn, de 2 siste tegnene i ditt passord og den nye e-postadressen du vil ha, slik at vi kan endre denne for deg.
Innstillinger Her kan du velge hvilke e-poster du vil at vi skal sende deg. Du kan velge om du vil motta vårt nyhetsbrev, om du ønsker å bruke din QXL innboks og hvilke e-poster du vil ha i forbindelse med kjøp og salg. Merk at noen av innstillingene ikke kan endres før du har opparbeidet deg to positive karakterer. På denne siden finner du også noen listevalg. Det betyr at du kan velge om listene under Min innboks, Mine kjøp, Mine Salg skal vise auksjoner og e-poster fra i dag, siste 7 dager, siste 30 dager eller alle.