Personvern

Vi i QXL har forpliktet oss til å beskytte ditt privatliv. Den informasjonen du oppgir i registreringen og gjennom handel på våre nettsider vil kun bli benyttet til å optimalisere våre tjenester. Din kontaktinformasjon vil kun bli videreformidlet til medlemmer du handler med. Ved svindelforsøk kan dine opplysninger bli videreformidlet til politi og andre myndigheter.
Hva slags informasjon samler vi om deg, og hva bruker vi den til? For å benytte QXL trenger vi informasjon som navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer. Dette gjør auksjoner og budgiving på QXL mulig. Vi bruker kontaktinformasjonen din til regnskapsformål og for å kunne kontakte deg ved behov. Til å utvikle design og layout overvåker vi bruk av de ulike sidene, demografisk informasjon og profildata, kundetrafikkmønster, browsertyper, operativsystem og internettdomener. Med dine opplysninger kan vi gi deg tilbakemeldinger på viktige funksjonelle endringer, nye tjenester og spesielle PR-auksjoner som vi tror vil interessere deg. Hvis du benytter en link fra oss til et nettsted vi samarbeider med, vil vi motta anonymisert statistisk informasjon om din handletur til disse sidene.
Hvordan beskytter QXL medlemsinformasjonen? QXL har forpliktet seg til å sikre din kundeinformasjon. Alle betalingene til QXL administreres av Datatrans basert på Secure Sockets Layer (SSL)-protokollen. Vi beskytter vår kundedatabase og tilgangen til denne er ilagt strenge interne restriksjoner.
Cookies “Cookies” er små informasjonskapsler som lagres på din datamaskins harddisk. Våre cookies inneholder ingen personidentifiserende informasjon.
Leverer QXL ut kundeinformasjon til tredjepart leverandører? QXL kan komme til å gi ut innsamlet statistikk på våre kunder, salg, browsertyper, operatørsystem, internettdomene, demografiske opplysninger og profilinformasjon, trafikkmønster og relatert nettstedinformasjon til tredjeparter av godt omdømme. QXL kan utlevere kontoinformasjon til tredjepart hvis vi er av den oppfatning at det er overveiende sannsynlig at du gjennom din aktivitet på QXL har begått ett inngrep mot slik tredjeparts varemerke-, design-, patent- eller opphavsrett eller noen andre immaterielle rettigheter forutsatt at tredjepersoner som opplysningene utleveres til trenger disse opplysningene for å vareta en berettiget interesse, og hensynet til ditt personvern ikke overstiger denne interessen (jf. Personopplysningsloven § 8 f ).
Kan jeg endre informasjonen som samles inn? Du kan oppdatere eller endre informasjonen på din QXL konto ved å logge inn på ‘Mine sider’.
Barn QXL er interessert i å beskytte sikkerheten til unge mennesker. Aldersgrensen for bruk av QXL sine tjenester er derfor 18 år. Dersom du er under 18 år anbefaler vi at dine foreldre oppretter en konto i sitt navn på vegne av deg. Foreldre bør være klar over at vårt nettsted kan inneholde informasjon som ikke egner seg for barn under 18 år.
Ditt samtykke Ved å bruke vårt nettsted samtykker du til at QXL samler og bruker denne informasjonen. Innenfor Norges grenser opererer QXL i henhold til gjeldende lover og regler for håndtering av personopplysninger.