Hva er sikkerhetskode ?

Sikkerhetskoden er en kode du må registrere på din konto for å verifisere din registrerte adresse. Du har ikke mulighet til å by på mer enn 5 auksjoner eller selge noe før du har registrert sikkerhetskoden på din konto. Sikkerhetskoden bidrar til at QXL fungerer som en sikker markedsplass for deg og de du handler med, da den sikrer at alle våre brukere har registrert seg med korrekt informasjon.

Når du registrerer deg på QXL kan du velge mellom vanlig registrering og registrering via BankID. Dersom du velger vanlig registrering kan du velge å få sikkerhetskoden tilsendt på SMS. Vi sjekker da at adressen du har registrert samsvarer med mobilnummeret ditt. Dersom ditt mobilnummer ikke er registrert på din oppgitte adresse vil du ikke kunne motta sikkerhetskoden på SMS. Det samme gjelder dersom du benytter et firmanummer eller et kontantkortabonnement.

Dersom du ikke ønsker å få tilsendt sikkerhetskoden på SMS vil sikkerhetskoden bli sendt i brev til din registrerte adresse. Dette tar normalt 2-4 virkedager. Vi anbefaler derfor at sikkerhetskoden sendes per SMS.