Hvordan endrer jeg adresse, e-post?

Du kan endre dine opplysninger ved å gå til “Mine sider” – “Personlige opplysninger”. For å endre adresse og telefonnummer klikker du på “Mine personlige opplysninger” For å endre passord klikker du på linken “Endre passord” For å endre brukernavn klikker du på linken “Endre brukernavn” For å endre e-postadresse klikker du på linken “Endre epostadresse” Merk: Du kan ikke endre dine opplysninger før 30 dager etter registrering eller reaktivering av kontoen. Får du ikke endret dette selv, kan du kontakte kundesenteret og oppgi brukernavn, de 2 siste tegnene i ditt passord, samt hva som skal endres slik at vi kan hjelpe deg.