Bakgrunnsbilde

Hvis du ønsker å ha eget bakgrunnsbilde på auksjonen din, kan du bruke koden nedenfor. Du kan bruke den som auksjonnmal. Husk da å lese om CSS i auksjonsmal først. Original kode <style> .n_AucInfo1 { background-image: url(http://pics.qxlstatic.no/ImgWeb/20/navbar/logo2007.png); background-repeat: no-repeat; background-position: center; } </style> Copy/paste-kode <style>.n_AucInfo1 {background-image: url (http://pics.qxlstatic.no/ImgWeb/20/navbar/logo2007.png);background-repeat: no-repeat;background-position: center;}</style> Du må selv legge inn et fungerende bilde. Du kan endre posisjonen og andre attributter på bakgrunnsbildet ditt ved å endre parameterene.