Vi ringer deg Hvordan blir jeg medlem på QXL.no?

QXL Butikk: Oppgradering

Vi skal nå oppgradere vår Butikkside og legge til en søkefunksjon slik at du og
dine kjøpere lett kan søke og finne din butikk på QXL.

For at besøkende skal lett kunne finne din butikk og det du selger,
så ønsker vi at du skal fylle inn skjema nedenfor.

Det er viktig at du skriver ditt brukernavn helt korrekt og velger ut
de 5 mest populære produktene du har.

Brukernavn: *
(skriv brukernavnet ditt som du bruker
for å logge inn på QXL.no, ikke butikknavnet)

Din e-postadresse: *
Ditt telefonnummer: *

5 Søkeord til din butikk
(Eks: Smykker Klokker Bukser Jakker Hettegenser)

Ikke sett komma mellom dine søkeord. Kun et mellomrom.

QXL Kundesenter: Takk for din henvendelse

Ditt spørsmål er blitt sendt til QXL.no Kundesupport. Du vil normalt kunne forvente å ha mottatt svar innen 24 timer
Ditt spørsmål er blitt sendt til QXL.no Kundesupport. Du vil normalt kunne forvente å ha mottatt svar innen 24 timer

Takk for din henvendelse

Vi takker for din henvendelse. Vi vil med en gang ringe deg opp ved ledig kapasitet. Anbefaler at du har mest mulig informasjon tilgjengelig når vi ringer deg opp!

Kontaktskjema

Brukernavn: *
Din e-postadresse: *
Gjenstandsnummer
(valgfritt)

Velg tema for din henvendelse
Din henvendelse:
(Vennligst inkluderer alle relevante data.)